dijous, 7 de desembre del 2023

Som al novembre

Comencem el mes amb la tria del la dita que aprendrem , amb votacions per veure quina agrada a la majoria.




I el primer dilluns del mes anem d'excursió, una sortida  que s'havia programat per al mes d'octubre però que no la vam poder realitzar pels pronòstics del temps. Però al final el dia 6 vam poder anar al Parc de la Granota de Castelldefels i allà vam poder fer mooltes de les coses previstes i fins i tot vam anar a veure l'entrada del castell.

Al parc vam fer una cacera de tresors, no vam tenir sort amb els esquirols i no vam poder veure'n cap, però ens ho vam passar molt bé.

També vam jugar molt al parc, on vam poder practicar destreses diferents ja que tenia moltes estructures.

Vam buscar castanyes i per acabar la jornada, vam fer unes curses de relleus amb els companys d'I4 i d'I3. Tot un esdeveniment esportiu que ajuda a crear vincles de companyerisme.

I si voleu veure-ho només heu de clicar aquí. 

En aquest mes hem celebrat dos aniversaris. Per moolts anys!!!






La Mica ja ha anat a 3 cases més a conèixer paraules amb 3 lletres noves.




El dia 21 vam anar al mercat de La Florida que està molt a prop de l'escola on vam veure on podem comprar els diferents productes que necessitem per la nostra alimentació.
Cliqueu la imatge per veure'n més

Al mercat vam comprar unes fruites ( a classe vam fer la llista de la comprar) per poder observar-les amb els 5 sentits.  Si clique AQUÍ en veure més com ho vam fer. L'últim sentit, el gust, va fer que al final poguéssim fer una gràfica amb la fruita que més va agradar.


I en aquest més de novembre hem acabat el projecte del cos humà. a més a més de treballar i conèixer com  és per fora, hem vist com és per dintre. La realitat virtual ens ha ajudat també. Cliqueu la imatge.




També hem fet molts jocs de llengua, de matemàtiques, de tardor, hem treballat la simetria  i moltes coses més. Mireu mireu i cliqueu la foto per veure'n més.


I amb el profe Jordi fem Psicomotricitat tots els dimarts.



El dia 28 va venir la compayia de titelles Les granotes i ens va representar l'obra En banyetes i el Nadal, que ha estat l'inici de le activtats relacionades amb el Nadal i el final de trimestre.
si cliqueu la foto en podreu veure una miqueta de l'espectacle.


I per acabar , aquí teniu un joc que hem fet a l'ordinador de l'aula per millorar l'assoliment de les vocals. També ens ajudarà a ampliar el vocabulari en català.


         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sortida al CRAC I4

Aquest any ens tingut la oportunitat de poder conèixer animals diferents als que d'altres moments hem pogut visitar, hem estat juntament...