dimecres, 6 de març del 2024

Febrer febreret a I5

  Aquest curs, el mes de febrer ha estat amb 29 dies ja que el 2024 és un any de traspàs. A la classe vam iniciar el mes amb la preparació del Carnaval i amb un aniversari.

Mooltes felicitats!!


Per preparar l'arribada del Carnestoltes vam complir unes ordres molt esbojarrades que ens va enviar el Rei del Carnaval.

El dia 2 de febrer van arribar els ajudants del Carnestoltes per dir-nos les ordres que havíem de complir. Nosaltres a classe també començàvem la festa maquillant-nos. Mireu, mireu i preparant uns barrets per quan vingués el Carnestoltes. Aquí ho podeu veure.

AQUÍ  teniu  com de bé  hem complert amb totes les ordres.

Dijous vam menjar la truita, botifarra i per fi va arribar el Carnestoltes. Ens vam posar els barrets que havíem preparat dies abans. Ho voleu veure?. Doncs cliqueu aquí

I per fi va arribar el divendres de Carnaval. To i que va ploure, vam poder fer una rua pel carrer i moltes coses més. Aquí ho podeu gaudir.

I per acabar el carnaval vam fer unes sardines, com mana la tradició i a esperar la Vella Quaresma. Clica aquí per veure-ho.


Ehh, ens queda una sorpresa!!!




A més a més del Carnaval hem fet una tercera tarda de jocs d'hivern. Un dels jocs tenia gel de colors. Uff quin fred!!! Si cliqueu la imatge en veure més fotos.



I l'endemà del comiat del Carnestoltes, va venir un paquet a l'escola amb un objectes  i un carta.

Tenia tots aquests objectes que ara ja sabem qui ens ho va enviar a través del temps: LEONARDO DA VINCI. Així començarem el projecte per saber més coses sobre aquest geni.


I el primer que hem fet per buscar informació és anar a la biblioteca. Allà ens han explicat i ens han preparat molts llibres sobre Leonardo. Aquí ho podreu veure.




Amb les famílies també hem buscat informació i l'hem explicat als companys. Si cliqueu la foto ens veureu millor. 



També hem començat a fer racons, una manera diferent d'organitzar la classe, en petits grups realitzem diferents activitats: jocs relacionats amb les matemàtiques, jocs de lectoescriptura, activitats de plàstica, experimentció, tauleta de llum, ordinador,...



La Mica continua aprenent noves paraules amb les lletres treballades.


I els jocs de matemàtiques i de llengua que van avançant amb els nostres aprenentatges.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sortida al CRAC I4

Aquest any ens tingut la oportunitat de poder conèixer animals diferents als que d'altres moments hem pogut visitar, hem estat juntament...