dijous, 11 d’abril del 2024

Març i s'acaba el trimestre

Hem començat el mes de març amb una excursió, que bé. Hem anat al Museu de la Música de Barcelona a veure instruments antics de l'època de Leonardo da Vinci. Hem fet un joc de pistes i hem après i tocat diferents tipus d'instruments. Si cliqueu la foto, ens podreu veure.



També hem celebrat 4 aniversaris. Moltes felicitats!!!









Seguim fent racons i jocs per aprendre de la millor manera, jugant!!!   Aquí ho teniu!!



La Mica ja coneix paraules amb la r i la c.



També hem fet les tapes de l'àlbum de fitxes del 2n trimestre amb el tema de la primavera. Aquí podeu veure una miqueta. 
 
I hem fet d'escultors com Leonardo da Vinci. Hem intentat fer uns cavall com ell va disenyar i hem comprovat que és mooolt difícil. Mireu, mireu!


El dia 12 va venir l'Oriol de l'Arxiu Municipal de la nostra ciutat i ens va ensenyar fotos antigues de com era abans L'Hospitalet. Va ser molt interessant. Aquí ho  podeu veure.

I hem celebrat el Dia de l'esport perquè l'activitat física és molt important i necessària. Va ser un gran dia, amb competició i jocs. I a més a més vam portar una samarreta del 50è aniversari de l'escola. Si cliqueu la foto en veureu moltes més.







I ja s'acaba l'hivern i el 2n trimestre. Venen les vacances de Pasqua i a l'escola hem fet la mona, un dolç típic d'aquestes dates. Oi que son boniques? I estan boníssimes!!! Ahh i li hem tret l'última cama de la Vella Quaresma. Adééééu. Fins l'any que  ve. Aquí ho podreu veure.


Tornarem el 2 d'abril i començarem el 3r trimestre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sortida al CRAC I4

Aquest any ens tingut la oportunitat de poder conèixer animals diferents als que d'altres moments hem pogut visitar, hem estat juntament...